FEM3 CAFÉ
Csepregi Éva számára vidéken élni egyenlő a nyugalommal

Csepregi Éva bár kisebbre cserélné jelenlegi házát, most mégsem adja azt el. Számára fontos, hogy valahová el tudjon vonulni pihenni a hektikus hétköznapok után. A FEM3 Caféban arról mesélt, mit tervez a 2017-es évre karrierje tekintetében.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csepregi éva   énekesnő   karrier   otthon

2017. január 25. 12:10Kapcsolódó anyagok
Léber Barbara: A divattervezőnek az embert kell szolgálnia
Léber Barbara, divattervező elemi erővel vágott bele a szakmájába, nem félve vállalkozásának végkimenetelétől. Mára elérte szakmai céljait, megnyitotta saját szalonját, és akár Melania Trumpnak is tervezne ruhát, hogyha felkérnék rá. Szakmájáról, sikereiről a TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatójával beszélgetett.
tovább
Fekete Dávid megszállottan küzd autókereskedőként
Fekete Dávid decemberben a FEM3 Caféban említette először, hogy az éneklés mellett autókereskedőként is kipróbálja magát. Most, a vállalkozó élményei mellett énekesi karrierjéről és családjáról is beszélt.
tovább
Csepregi Évánál rendhagyó volt a karácsony
Csepregi Éva vegyes évet tudhat maga mögött: túl van a váláson és több sikeres koncerten. Énekesként és színésznőként sokszor kell áldozatot hoznia az ünnepek alatt, azonban mindig hagy időt a családjára.
tovább
Közgazdász karrierjét adta fel a 100 országot megjárt utazó
Kisgyörgy Éva 12 éves korában járt először külföldön, és azóta már több, mint 100 országba látogatott el. Kiderült, hogy egyetemistaként is imádott utazni, és amikor megszűnt a munkaköre, muszáj volt a szüleinek segítenie, így karriert váltott. Úgy érzi, hogy a 20-25 munkával töltött év alatt annyit dolgozott, mint más 50 év alatt, így most megteheti, hogy inkább az utazásra koncentrál, és abból próbál pénzhez jutni. Elárulta, hogy a szenvedélye mire tanította meg, és azt is, hogy neki az a fontos, hogy jóban legyen önmagával.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS