FEM3 CAFÉ
Cuki: Szekeres Nóra kisfia az anyukájáért kiált, ha meglát egy katicát

Doszpot Evelin és Szekeres Nóra a gyermekeik különös hóbortjairól meséltek a FEM3 Café adásában. Evelinék nagyobbik lánya undorodik a krémektől, már egészen kiskorától nem képes a kezén és a testén elviselni ezeket az anyagokat, ami alól a naptej sem kivétel. A hétéves ikrek pedig, akik egyébként minden bogarat, gilisztát összeszednek, korábban a hajmosásnál hisztiztek sokat. Kiderült az is, hogy Szekeres Nóráék egyik kisfia a katicáktól fél, a másik kicsi pedig külön evett minden ételt, hogy azok ne érintkezzenek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: doszpot evelin   félelem   gyerekek   krém   szekeres nóra

2017. január 25. 10:14Kapcsolódó anyagok
Durva: Doszpot Evelin ˝keresztülrohant˝ egy üvegajtón
Várkonyi Andi elmesélte, hogy a balesete napján a szomszédja és egyben nagyon jó barátnője, Doszpot Evelin nem hívta fel. Másnap derült ki, hogy Evelin aznap 4,5 órát ült a baleseti sebészeten, mert betörte az orrát.
tovább
Doszpot Evelin nagyon élvezte, amikor csak szeretők voltak kedvesével
Doszpot Evelin bevallotta, élete legszebb évei azok voltak, amikor jelenlegi férjével még csak szeretők voltak. Azt is elárulta, sosem hitte volna, hogy ők valaha rendes párkapcsolatban fognak élni…
tovább
Szekeres Nóra és Xantus Barbara szerint sem létezik tökéletes anya
Tökéletes anya, tökéletes nevelési elv nem létezik, hisz a gyermekek is egytől egyig különbözőek. Erről a témáról beszélgetett Szekeres Nóra és Xantus Barbara a FEM3 Caféban.
tovább
Igazán felpörgött Szekeres Nóra élete
Szekeres Nóra semmit sem változott az évek során, és új adásokkal várja Babavilág nézőit. A gyönyörű műsorvezető nemrégiben Spanyolországban nyaralt, ahonnét fantasztikus élményekkel tért haza. Nóráról a FEM3 Caféban kiderült, hogy rengeteget jótékonykodik, és, hogy hamarosan vállalkozásba kezd. 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS