FEM3 CAFÉ
Mujahid Zoltán zenéjével ˝gyógyította meg˝ beteg barátját

Az énekes, dalszerző bár maga szerzi saját dalait, azonban dalszöveget sosem ír magának. Mindig a belső hangjára, a tudatalattijára hallgat, ezért is született meg a Beside You című műve, amit beteg barátjának írt, hogy támogassa. Mujahid Zoltán dalszerzésről és inspirálódásról beszélt a FEM3 Caféban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dalszövegírás   énekes   inspiráció   mujahid zoltán

2017. január 24. 12:12Kapcsolódó anyagok
Mujahid Zoli receptje: Mákos guba
A FEM3 Caféban Mujahid Zoli egy klasszikus édességet készített. Készítsd el Te is az énekes receptjét!
tovább
Mujahid Zoli 11 évesen látott először havat
Mujahid Zoli a FEM3 Caféban a Pakisztánban töltött gyerekkoráról és karácsonyi emlékeiről mesélt. Az énekes elárulta, úgy nőtt fel, hogy nem tudta mi az a hó, hiszen csak 11 évesen Magyarországon találkozott először vele.
tovább
Mujahid Zoli lélekben már készül a vizsgaidőszakra
Szeptembertől ismét egyetemre jár Mujahid Zoli. Az énekesnek így a szokásosnál is sűrűbb lesz a következő pár hete, hisz a karácsonyi fellépések mellett a beadandókra és a vizsgákra is készülnie kell. Emellett azért jut ideje a családra is, már azt is tudja, hogy ő fog főzni az ünnepek alatt.
tovább
Vastag Csaba pár napra ˝elvonul a világ elől˝
Vastag Csabának lezárult egy szakasz az életében. A Star Academy után csak saját dalaira fókuszál, ezért zenekarával elutaznak néhány napra, hogy új műveket szerezzenek. Csaba év végén egy nagykoncertre is készül.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS