FEM3 CAFÉ
Ábel Anita gyakran a jógaórán világosodik meg

A bikram jóga jótékony hatásairól Ábel Anita, Kammerer Zoltán, olimpiai bajnok kajakozó és Várkonyi Edit, jógaoktató meséltek. Anita elárulta, hogy ő már régóta jógázott, de mindig érezte, hogy hiányzik valami, ezért három évvel ezelőtt kipróbálta a bikram jógát, amit először nagyon keménynek érzett, de hat hónap elteltével már ő is haladó szintet ért el. Ez a jógafajta egy 90 perces gyakorlatsorozat 40 fokban, ami nagyon jót tesz az izomzatnak, rendbe teszi az ízületeket, és kifejezetten ajánlott azoknak, akik sokat stresszelnek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ábel anita   izom   jóga   kammerer zoltán   mozgás   sport   stressz

2017. január 24. 11:34Kapcsolódó anyagok
Betegsége miatt vált jógaoktatóvá az egykori pilóta
Veres András volt a FEM3 Café vendége, aki egykor utasszállító repülő pilótájaként szelte a fellegeket, egy súlyos betegség miatt viszont az egész élete megváltozott. A szűnni nem akaró szenvedését végül a jógával tudta meggyógyítani, mellyel egyben a gondolkodásmódja is átalakult. A ma már elismert jógaoktatóként dolgozó Andrással Regényi Roland, a TV2 Akadémia egyik vizsgázója beszélgetett.
tovább
Íme Soma jógagyakorlatai az örök fiatalságért
Soma Mamagésa volt a FEM3 Café szakértő vendége, aki a testi és lelki megtisztulás mellett, saját személyiségrészeiről is beszélt…
tovább
Ezekkel a jógagyakorlatokkal űzheted el a stresszt
Az ünnep közeledtével a stressz ellen igen hatásosan lehet a jóga. Kovalik Orsolya, jógaterapeuta és Földes-Melicher Mónika, jógaoktató a mellkas- és csipőnyitó ászanák gyakorlását ajánlják ebben az időszakban.
tovább
A gyermek számára is rendkívül hasznos a jógázás
A jóga fejleszti a koncentrációs készséget, serkenti az agyműködést és stresszoldó hatású is, mely a gyerekek számára nagyon kedvező. Kántor Tamás jógaoktató, illetve Flóra és Noel gyerekeknek ajánlott gyakorlatokat mutattak be a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS