FEM3 CAFÉ
Egyszerű gumiszalagos gyakorlatok otthonra

Otthon is könnyedén végezhető gyakorlatokat mutatott be a FEM3 Caféban, Kristóf Péter és Takács Gábor. A gumiszalagos mozdulatok, a test különböző részeinek erősítésesre alkalmasak, de rehabilitációs edzésként is alkalmazni szokták azokat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitt   otthon

2017. január 24. 11:50Kapcsolódó anyagok
Sportolás mint újévi fogadalom? Kerüld a túledzést!
Minden év elején elözönlik az emberek a konditermeket. Sokan tesznek ugyanis az egészséges életmóddal, a sportolással kapcsolatos újévi fogadalmakat. A FEM3 Café vendége Berkes László, személyi edző volt, aki hasznos tippekkel látta el az alakulni vágyókat.
tovább
Hogyan vegyük rá magunkat a mindennapi tornára?
Az egyik legnépszerűbb újévi fogadalom a helyes táplálkozással egybekötött rendszeres testedzés. De vajon hogyan kell nekikezdeni? Mit tegyünk, hogy ne múljon el a kezdeti lelkesedés? Szalai Bence, személyi edző eloszlatta a régi sztereotípiákat, tévhiteket, illetve hasznos tippekkel szolgált a tartós változáshoz.
tovább
Berki még Cookyt is megtornáztatta a FEM3 Caféban!
A FEM3 Café fitnesz rovatába ezúttal Kriston Péter, személyi edző hozott néhány gyakorlatot. A karmesteri pálcát azonban gyorsan átvette tőle Berki Krisztián, aki előbb Damniczki Balázs mestercukrászt, majd Cookyt is bevonta az edzésbe…
tovább
˝Csúszkálós alakformálás˝– edzés és takarítás egyszerre
Az otthoni edzés híveinek, vagy az időhiánnyal küzdőknek érdemes lehet kipróbálni Tánczos Lilla ˝csúszkálós alakformálás˝ módszerét, mellyel könnyen összekapcsolható a kellemes a hasznossal! 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS