FEM3 CAFÉ
Busztragédia: A diákok szorongásoldása a legfontosabb feladat

Miskei Anikó, pszichológus a FEM3 Café adásában elárulta, hogy a gyászfeldolgozás első szakasza a krízisintervenció, amely során fontos, hogy a tragédia következményeit minimalizálják a szakemberek. A pszichológus elmondta, hogy csoportos és egyéni beszélgetésekre is van lehetőség ilyenkor, és lényeges az ítélkezésmentes környezet, és az empatikus támogatás. Miskei Anikó szerint a feldolgozás még csak most fog elkezdődni, a diákokban először is helyre kell állítani a biztonságérzetet és oldani kell a szorongásukat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baleset   diák   iskola   pszichológus   szorongás   tragédia

2017. január 24. 11:00Kapcsolódó anyagok
Pszichológus: nem okolhatók a Sajóba fulladt kislány barátai

Pálosi Adrienn, pszichológus a Sajóba fulladt kislány tragédiája kapcsán beszélt a gyermeki felelősségtudatról. Az érintett gyerekeket nem terheli felelősség, mivel a szakértő szerint ennek kialakulása a kamaszkor végére tehető. Pálosi Adrienn állítja, hasonló vészhelyzetben még egy felnőtt sem feltétlenül tudná, hogy mit kellene csinálnia.

tovább
Lánya halála ihlette Jimmy leghíresebb dalát
Zámbó Árpy megindítóan beszélt arról a hajnalról, mikor testvére, Jimmy megtudta, hogy tizenöt éves nevelt lánya, Ancsika tragikus hirtelenséggel elhunyt. Ebből a fájdalomból táplálkozott leghíresebb dalának, a Még nem veszíthetek című slágerének megalkotásakor.
tovább
Hűvösvölgyi Psotáról: ˝Nem akartam látni őt elesettnek˝
Hűvösvölgyi Ildikó színésznő és Székhelyi József színész emlékeztek meg a csütörtökön elhunyt Psota Irénről. ˝Sistergő atombomba volt˝, ahol megjelent, ott fehér izzás volt a könyéken, ˝zsigerileg volt zseni, és zsigerileg volt magányos˝ - ez csak néhány azon méltatások közül, amelyeket a művészek mondtak róla.
tovább
Varga Viktor fél, hogy tragédia lesz a gyermeke élete
Az énekes családalapításra vágyik, amelyet csak egyetlen nővel, Cinthyával tud elképzelni, de jelenleg mindkettejükben rengeteg a kérdőjel. A lány nem tudja, hogy akarja-e Viktort vagy sem, míg az énekes attól tart, hogy a jelenlegi világban a gyereke katasztrófák sorába születne.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS