FEM3 CAFÉ
Lotfi Begiék ikreket várnak!

Lotfi Begi és párja rendkívül boldog időszakot élnek át: túl vannak egy sikeres költözésen, emellett pedig kiderült, hogy Réka ikreket vár. A babavárás hónapjainak hullámvölgyeiről, valamint a család és a munka közti egyensúlyról a FEM3 Caféban beszélt a zenész.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baba   babavárás   család   gyermek   lotfi begi   zenész

2017. január 23. 12:09Kapcsolódó anyagok
Fekete Dávid megszállottan küzd autókereskedőként
Fekete Dávid decemberben a FEM3 Caféban említette először, hogy az éneklés mellett autókereskedőként is kipróbálja magát. Most, a vállalkozó élményei mellett énekesi karrierjéről és családjáról is beszélt.
tovább
Pszichológus: nem okolhatók a Sajóba fulladt kislány barátai

Pálosi Adrienn, pszichológus a Sajóba fulladt kislány tragédiája kapcsán beszélt a gyermeki felelősségtudatról. Az érintett gyerekeket nem terheli felelősség, mivel a szakértő szerint ennek kialakulása a kamaszkor végére tehető. Pálosi Adrienn állítja, hasonló vészhelyzetben még egy felnőtt sem feltétlenül tudná, hogy mit kellene csinálnia.

tovább
Lotfi Begiék csokival kenyerezik le gyermeküket
A FEM3 Café vendégei Lotfi-Schadi Réka és Bérczes Rita gyermekorvos volt. Rita elmondta, a gyermekek sokszor a szülőktől veszik át a szorongást, amikor orvoshoz kell menniük. Lotfi Begi párja elárulta, magán is érezte már, hogy ilyen esetben jobban izgult gyermekénél amiatt, hogy fájdalma lesz. Réka azt is elmondta, ők a legtöbb negatív élményt csokival kompenzálják az apróságnál.
tovább
Kozma Orsi Lotfi Beginek köszönheti ˝új hangját˝?
Kozma Orsi élete nagyon felpörgött az utóbbi időben. A Sztárban sztárt követően Lotfi Begivel indítottak egy közös projektet, melynek keretében Orsi egy tőle még sosem hallott hangszínben énekel. Emellett a gyönyörű ikerlányai is folyamatosan mozgásban tartják az énekesnőt...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS