FEM3 CAFÉ
Radics Gigi nem plasztikáztatna a párja kedvéért

A FEM3 Café vendége Radics Gigi volt, akiről nemrégiben derült ki, hogy szemüveges lett. Az énekesnő szerint manapság egyáltalán nem ciki a szemüveg, sőt úgy gondolja, hogy öltöztet. A szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatban is megosztotta gondolatai. Gigivel a TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatója, Hederman Stella beszélgetett.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: radics gigi   szemüveg   szépség   TV2Akadémia vizsga 2017

2017. január 20. 10:53Kapcsolódó anyagok
Közös dallal készül Radics Gigi és Király Linda!
Az énekesnők már évek óta jó barátnők, több közös programot is szerveznek együtt, és a magánéletükről is sokat beszélgetnek. Gigi elmondta, hogy a készülő lemezén szeretné, ha lenne egy dal, amit Lindával közösen alkotnak, és a FEM3 Caféban azt is megbeszélték, hogy milyen stílusú slágert raknak majd össze.
tovább
Radics Gigi nem tartja szépnek magát?
Az énekesnő elárulta, milyen indíttatásból fogyott le, és arról is beszélt, mik az alapvető szabályok, amelyekre a mai napig odafigyel. Kiderült, még mindig nem elégedett a külsejével, próbálja szépnek látni magát a tükörben, de ˝nem nagyon sikerül˝.
tovább
Radics Gigi: ˝nem az a tipikus feleség-férj kapcsolat lesz köztünk˝
Radics Gigi párja tíz évvel idősebb nála, ám szerinte ez nem nagy korkülönbség. Nem tudja elképzelni magát egy vele egykorú pasi mellett, mindig is az idősebb férfiak tetszettek neki. Arról is mesélt, hogyan jöttek össze szerelmével, és hogy milyen feleségnek képzeli el magát…
tovább
Mit tegyél, ha romlik a látásod?
A szürkehályog, illetve a zöldhályog a leggyakrabban előforduló szembetegségek közé tartozik. Dr Simon Katalin szemész, kontakológus segít a témában kapcsolatos kérdésekben.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS