FEM3 CAFÉ
Elvesztette a lábát, most másoknak segít a fiatal lány

Lukoviczki Réka súlyos autóbalesetet szenvedett, és elveszítette a bal lábát. A csinos, fiatal lány felépülése óta blogot ír, előadásokat tart és sorstársainak ad erőt. Réka a baleset napját a második szülinapjának tekinti, azt mondja, muszáj volt elfogadnia és szeretettel befogadnia a történteket. Rékával Bota Dalma, a TV2 Akadémia hallgatója beszélgetett.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: amputáció   baleset   gyógyulás   TV2Akadémia vizsga 2017

2017. január 20. 11:01Kapcsolódó anyagok
Herczeg Zoltán kocsija megpördült, elsodort egy gyalogost
Az Andrássy és az Izabella utca kereszteződésénél Herczeg Zoli autójába oldalról belehajtott egy férfi. A divattervező kocsija ennek következtében megpördült és a járdára csapódott, ahol elsodort egy lányt, aki a zebránál, piros lámpánál várakozott. Herczeg Zoltán, aki azóta is a történtek hatása alatt van, valamint Kalmár Gábor vezetéstechnikai szakértő beszélt a részletekről a FEM3 Caféban.
tovább
Karácsonykor több veszély leselkedik a gyermekekre!
Kifröccsenő forró olaj, lerántott serpenyő vagy terítő, veszélyes karácsonyfaégők – az ünnepi időszakban a szokásosnál több háztartási baleset érheti a gyerekeket. Ezek ellátásáról beszélt a FEM3 Caféban Dr. Csomai Zita.
tovább
Koponyatörését követően vált matekzsenivé a földrajz tanár
Hágen András sok évvel ezelőtt egy balesetet követően koponyatörést szenvedett. A földrajz-történelem szakos tanár azóta ért a fizikához, matematikai összefüggéseket lát, sőt még a szerelem elméletét is megalkotta…
tovább
Nótár Mary: ˝Nem én szenvedtem autóbalesetet˝
Egyes bulvármédiumok szerint Nótár Marynek nemrégiben autóbalesete volt. Az énekesnő a FEM3 Caféban üzente meg rajongóinak, és az újságíróknak – akik szerinte sok valótlanságot állítanak róla mostanában –, hogy nem ő ült az összetört autóban, pusztán egy ismerőse segítségére rohant.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS