FEM3 CAFÉ
Közös élményekkel megújítható a párkapcsolat

Kozma-Vízkeleti Dániel, párkapcsolati tréner szerint fontos eleme az emberi kapcsolatoknak az állandóság, viszont kiemelt szerepe van a megújulásnak is. A FEM3 Café vendége tanácsokat adott, hogyan lehet aktív, illetve passzív programokkal új impulzust bevinni a párkapcsolatokba.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: élmény   gyerekvállalás   intim   megújulás   nyaralás   párkapcsolat   tréner   utazás

2017. január 18. 10:27Kapcsolódó anyagok
Danny Blue szerint, ha nem árt, hazudhatunk
Danny Blue, mentalista és Roboz Zsóka, életvezetési tréner arról beszéltek, meddig egészséges a szándékolt hazugság, illetve vannak-e mindennek egyezményes jegyei.
tovább
Meddig egészséges, és mikortól káros a féltékenység?
Dr. Hevesi Krisztina volt a FEM3 Café vendége, aki a féltékenységről beszélt. A szexuálpszichológus emlékeztetett rá, hogy bizonyos kultúrákban ki kell mutatni a féltékenységet, mely Magyarországon is egyfajta fűszere lehet a kapcsolatnak. A mániákus bizalomhiány viszont könnyen megölheti a szerelmet.
tovább
Havas Henriktől csókot akartak lopni szilveszterkor
Havas Henrik, újságíró emlékezetes szilvesztereiről mesélt a FEM3 Caféban. Egyszer egy pezsgőért cserébe csókot kért tőle a pultos lány, egy másik alkalommal tévedésből kevertek le neki egy pofont, de felejthetetlen élmény számára Cher és Bob Dylan koncertje is.
tovább
Asztrológia: 2017-ben ki kell lépni a komfortzónából
Sziebig Tímea, asztrológus szerint az idei év minden életterületen próbára fogja tenni az embereke hitrendszerét, ezzel pedig kikényszeríti azokat a megszokásokból. Erről és további változásokról beszélt a FEM3 Café vendége.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS