FEM3 CAFÉ
Tóth Vera most kezdi érezni fogyása előnyeit

A Sztárban sztár +1 kicsi énekesnője már 35 kilótól szabadult meg, de még 15-től szeretne. Elárulta, hogy érzi a fogyása előnyeit: simán tud adni dupla koncertet, felsétál bármelyik emeletre, és rengeteg bókot is kap a férfiaktól. Ezen kívül az is újdonság számára, hogy már nem kell plus size-üzleteket keresni. Vera arról is beszélt, hogy milyen koncertre készül hamarosan.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fogyás   sztárban sztár meg 1 kicsi   tóth vera

2017. január 18. 9:40Kapcsolódó anyagok
Heti maximum egy kilogramm fogyás egészséges
Az óév utolsó két hete az átlagosnál is jobban megviseli a szervezetet a több zsíros, illetve cukros étel bevitele miatta. A FEM3 Caféban Sárga Diána, dietetikus adott néhány hasznos tippet az esetleges súlyfelesleg leadásával kapcsolatban.
tovább
Feke Pál 18 éves koráig nem mert kiállni a nyilvánosság elé
A Sztárban sztár +1 kicsi énekese elmondta, hogy nagyon büszke duettpartnerére, Kornis Annára, hogy 14 évesen bátran ki mer állni a kamerák elé. Ő – állítása szerint – ennyi idősen a nagy szobában is alig mert énekelni a szülei előtt, és még 18 évesen is tartott a nyilvános szerepléstől. Azt is elárulta, hogy a felnőtt énekesek hogyan próbálják a „Földön tartani” a fiatal tehetségeket a produkciók után.
tovább
Pál Déneséknek Varga Miklós is segít a felkészülés során
A Sztárban sztár +1 kicsi énekese elárulta, hogy szokott beszélgetni duettpartnere, Varga Vivien édesapjával Varga Miklóssal, aki a produkciók előtt tanácsokkal is ellátja őket. Dénes arról is beszélt, hogy Vivi hogyan segít neki a koregorgáfia elsajátítása során.
tovább
Tóth Vera: ˝Úgy aludtam el, hogy nem baj, ha meghalok˝
Vera azért döntött a műtét mellett, mert úgy érezte, hogy az állandó harc a kilókkal teljesen leköti az energiáit, és semmi másra nem tud koncentrálni. Úgy feküdt a műtőasztalra, hogy nem baj, ha meghal, mert akkor így kellett lennie…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS