FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: mit tehet a környezet a depressziós betegért?

Belső Nóra, pszichológus szerint a depresszió velejárója, hogy a beteg hiába látja a megoldást, mégsem képes tenni érte. A szakértő a FEM3 Café nézői kérdéseire is válaszolt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: depresszió   fáradtság   fem3café_szakértő   motiváció   pszichológia   pszichológus

2017. január 16. 11:32Kapcsolódó anyagok
A depresszió bármikor ˝kiújulhat˝
Belső Nóra, pszichológus a depresszió kialakulásának lehetséges okairól, tüneteiről, illetve a betegség hosszútávú következményeiről beszélt. Többek között azt is elárulta, meddig orvosolható saját kezűleg a probléma, és mikor kell már szakemberhez fordulni vele.
tovább
Heti maximum egy kilogramm fogyás egészséges
Az óév utolsó két hete az átlagosnál is jobban megviseli a szervezetet a több zsíros, illetve cukros étel bevitele miatta. A FEM3 Caféban Sárga Diána, dietetikus adott néhány hasznos tippet az esetleges súlyfelesleg leadásával kapcsolatban.
tovább
Köhögés: homeopátia vagy kémiai gyógyszer a hatásosabb?
Dr. Kecskés Gabriella a kémiai gyógyszerek és homeopátia alkalmazását is javasolta köhögés esetén, szerinte mindkettőnek van létjogosultsága. Azt mondta, kiválasztásuk terén háziorvosunkban bízhatunk, hiszen ő már régóta ismer minket, tudja milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, és azokat milyen módszerrel érdemes kezelni.
tovább
Jó hatással vannak a nagyszülők egészségére az unokák
Miskei Anikó, pszichológus szerint a két generáció közti érintkezés mindkét félre pozitív hatással van. A FEM3 Caféban arról beszélt, egyénfüggő, hogy mennyi időt kell együtt tölteniük a rokonoknak, illetve miért fontos az állandó kontaktus nagyszülők és unokák között.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS