FEM3 CAFÉ
A depresszió bármikor ˝kiújulhat˝

Belső Nóra, pszichológus a depresszió kialakulásának lehetséges okairól, tüneteiről, illetve a betegség hosszútávú következményeiről beszélt. Többek között azt is elárulta, meddig orvosolható saját kezűleg a probléma, és mikor kell már szakemberhez fordulni vele.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: depresszió   fáradtság   fem3café_szakértő   motiváció   pszichológia   pszichológus

2017. január 16. 10:33Kapcsolódó anyagok
Heti maximum egy kilogramm fogyás egészséges
Az óév utolsó két hete az átlagosnál is jobban megviseli a szervezetet a több zsíros, illetve cukros étel bevitele miatta. A FEM3 Caféban Sárga Diána, dietetikus adott néhány hasznos tippet az esetleges súlyfelesleg leadásával kapcsolatban.
tovább
Pszichológus: nem okolhatók a Sajóba fulladt kislány barátai

Pálosi Adrienn, pszichológus a Sajóba fulladt kislány tragédiája kapcsán beszélt a gyermeki felelősségtudatról. Az érintett gyerekeket nem terheli felelősség, mivel a szakértő szerint ennek kialakulása a kamaszkor végére tehető. Pálosi Adrienn állítja, hasonló vészhelyzetben még egy felnőtt sem feltétlenül tudná, hogy mit kellene csinálnia.

tovább
Jó hatással vannak a nagyszülők egészségére az unokák
Miskei Anikó, pszichológus szerint a két generáció közti érintkezés mindkét félre pozitív hatással van. A FEM3 Caféban arról beszélt, egyénfüggő, hogy mennyi időt kell együtt tölteniük a rokonoknak, illetve miért fontos az állandó kontaktus nagyszülők és unokák között.
tovább
Bagdy Emőke: Tervezéssel megelőzhető az újévi depresszió
Bagdy Emőke, pszichológus kiemelte, hogy az újévi fogadalmak megtételekor ne a gyakorlati, hanem a szemléletmódbeli változtatásokra összpontosítsunk. Fontos az egész évre való tervezés, illetve rendszeres testmozgással a már meglévő bajok is enyhíthetők. Mindemellett arról beszélt a FEM3 Café vendége, mit tegyünk, ha semmi nem használ.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS