FEM3 CAFÉ
Heti maximum egy kilogramm fogyás egészséges

Az óév utolsó két hete az átlagosnál is jobban megviseli a szervezetet a több zsíros, illetve cukros étel bevitele miatta. A FEM3 Caféban Sárga Diána, dietetikus adott néhány hasznos tippet az esetleges súlyfelesleg leadásával kapcsolatban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dietetikus   fem3café_szakértő   fogyás   súlyprobléma   túlsúly

2017. január 12. 11:24Kapcsolódó anyagok
Fáradékonyság? A fogcsikorgatás is okozhatja!
Az éjszakai fogcsikorgatás sok más mellett akár álmatlanságot is okozhat, ugyanis miatta az ember alvás közben is dolgozik – fejtette ki mindezt a FEM3 Caféban Dr. Fehér Tibor, fogorvos.
tovább
Asztrológia: 2017-ben ki kell lépni a komfortzónából
Sziebig Tímea, asztrológus szerint az idei év minden életterületen próbára fogja tenni az embereke hitrendszerét, ezzel pedig kikényszeríti azokat a megszokásokból. Erről és további változásokról beszélt a FEM3 Café vendége.
tovább
Fogyókúra: Fogadjuk el, hogy nem lehet mindenben változtatni
Bogár Zsuzsanna, pszichológus válaszolt a FEM3 Café nézői kérdéseire.
tovább
Lelki háttere is lehet a sikertelen fogyásnak
Vannak, akik hiába próbálták már ki az összes fogyókúrás trükköt, a várva várt hatás elmarad. Nem tudják, hol a hiba, pedig mindent betartottak. A FEM3 Café vendége Bogár Zsuzsanna, pszichológus volt, aki szerint lehet, hogy a probléma forrása a lelkük mélyén húzódik...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS