FEM3 CAFÉ
Íme, Sági Szilárd különleges fácán fogásai

Sági Szilárd gasztrokibic szorgoskodott a FEM3 Café konyhájában, aki három különböző fácán fogást is tálalt. Szilárd megmutatta, melyik spenótos étel segítségével állított át sok-sok gyermeket a ˝spenótevők˝ oldalára.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_konyha   konyha   sági szilárd

2017. január 11. 11:59Kapcsolódó anyagok
Sági Szilárd egy autóversenyen ismerte meg feleségét
A FEM3 Café konyhájában Sági Szilárd gasztrokibic készített fácános fogást. Szilárd azon kívül, hogy megmutatta, milyen technikával lehet fokhagymát pucolni, azt is elárulta, hogy feleségével hogyan ismerkedtek meg…
tovább
Elolvadsz! A Sági ikrek végigcsacsogták a FEM3 Cafét!
A Sági ikrek bölcsibe járnak, ennek kapcsán mesélt Szilárd és Szilvi arról, hogyan élik meg ezt a új időszakot, és azt is elárulták, miben különbözik a két fiú személyisége. A kis Szilárd és Szabolcs a beszélgetés alatt nekiállt módszeresen megkopasztani egy cserepes növényt, közben pedig lelkesen "társalogtak" egymással, valamint a műsorvezetőkkel.
tovább
Bölcsibe mennek a Sági ikrek! Már a jelük is kiderült
Szabolcs és Szilárd hamarosan bölcsődébe mennek. A szülők várják, hogy több időt tölthessenek együtt mert ahogy Szilvi mondta: hiányoznak egymásnak. Azt is elmondta, hogy ennek ellenére hiányozni fognak neki a fiúk. Miközben az ikrek körbemotorozták a stúdiót, a pár arról is beszélt, hogy terveznek-e újabb gyerekeket.
tovább
Zabálnivaló egyévesek a Sági ikrek!
Szabolcs és Szilárd a napokban töltötték be első születésnapjukat, amelyet a család szűk körben ünnepelt. A szülők elmondták, hogy a fiúk azt élvezték legjobban, mikor belemászhattak a szülinapi tortába. Szilvi és Szilárd teljes egyetértésben mondták, hogy 2-3 évig még nem szeretnének újabb gyereket, csak mikor az ikrek egy kicsit idősebbek lesznek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS