FEM3 CAFÉ
Köhögés: homeopátia vagy kémiai gyógyszer a hatásosabb?

Dr. Kecskés Gabriella a kémiai gyógyszerek és homeopátia alkalmazását is javasolta köhögés esetén, szerinte mindkettőnek van létjogosultsága. Azt mondta, kiválasztásuk terén háziorvosunkban bízhatunk, hiszen ő már régóta ismer minket, tudja milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, és azokat milyen módszerrel érdemes kezelni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   gyógyítás   gyógyszer   homeopátia   köhögés

2017. január 11. 11:50Kapcsolódó anyagok
A köhögés nem feltétlenül a tél betegsége
Dr. Kecskés Gabriella elmondta, nagyon sok oka lehet a köhögésnek, ezért nem mindegy, hogyan kúráljuk magunkat. A tévhittel ellentétben a nagy hideg önmagában nem okoz köhögést, ha a szervezetünk megfelelő mennyiségű vitaminnal van ellátva. A doktornő megelőzési és kezelési módokat is javasolt.
tovább
Fáradékonyság? A fogcsikorgatás is okozhatja!
Az éjszakai fogcsikorgatás sok más mellett akár álmatlanságot is okozhat, ugyanis miatta az ember alvás közben is dolgozik – fejtette ki mindezt a FEM3 Caféban Dr. Fehér Tibor, fogorvos.
tovább
Súlyos következményei lehetnek a fogcsikorgatásnak
Az állkapocs rendellenessége, a rossz felületű tömések és a mindennapi stressz is okozhat fogcsikorgatást. Ez gyermekkorban, fogváltáskor, természetes jelenség, felnőttkorban viszont már oda kell figyelni rá. A FEM3 Café szakértő vendége a témában, Dr. Fehér Tibor, fogorvos volt.
tovább
A tél a bőrbetegségek időszaka
Bizonyos bőrbetegségek télen jellemzően rosszabbodnak. Ám kellő odafigyeléssel a tünetek megelőzhetők vagy enyhíthetők. A témában Dr. Házi Edina gyógyszerész volt a FEM3 Café vendége.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS