FEM3 CAFÉ
Pszichológus: nem okolhatók a Sajóba fulladt kislány barátai

Pálosi Adrienn, pszichológus a Sajóba fulladt kislány tragédiája kapcsán beszélt a gyermeki felelősségtudatról. Az érintett gyerekeket nem terheli felelősség, mivel a szakértő szerint ennek kialakulása a kamaszkor végére tehető. Pálosi Adrienn állítja, hasonló vészhelyzetben még egy felnőtt sem feltétlenül tudná, hogy mit kellene csinálnia.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fulladás   gyerek   gyermek   halál   megelőzés   pszichológia   pszichológus   tragédia   veszély

2017. január 11. 11:07Kapcsolódó anyagok
Jó hatással vannak a nagyszülők egészségére az unokák
Miskei Anikó, pszichológus szerint a két generáció közti érintkezés mindkét félre pozitív hatással van. A FEM3 Caféban arról beszélt, egyénfüggő, hogy mennyi időt kell együtt tölteniük a rokonoknak, illetve miért fontos az állandó kontaktus nagyszülők és unokák között.
tovább
Igazi otthont teremtenek az állami gondozott gyerekeknek
Soltész Éva állami gondozott gyerekeket nevel egy harminc főt befogadni képes családotthonban. Éva úgy érzi, valóban igazi otthont tudnak teremteni a gyermekek számára, és az érzelmi biztonságot is képesek megadni nekik. Éva elárulta, fontos meghúzni a határokat és megtanulni mit lehet megtenni egy gyermekért. A nevelő szerint már akkor megéri ezt a hivatást űzni, ha csak néhány gyermekért tudott tenni valamit.
tovább
Karácsonykor több veszély leselkedik a gyermekekre!
Kifröccsenő forró olaj, lerántott serpenyő vagy terítő, veszélyes karácsonyfaégők – az ünnepi időszakban a szokásosnál több háztartási baleset érheti a gyerekeket. Ezek ellátásáról beszélt a FEM3 Caféban Dr. Csomai Zita.
tovább
Így óvd meg gyermeked a bölcsőhaláltól
A bölcsőhalál az egyik leggyakoribb haláleset az egy év alatti babáknál. A FEM3 Café vendége Dr. Csomai Zita beszélt a stúdióban az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia új orvosi irányelveiről, melyekkel csökkenthető a halálozások száma.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS