FEM3 CAFÉ
Ezt nézd: Berki hangtálalakkal tisztult meg a stúdióban

Bársony Bálint, zenész és hangterapeuta a gyakorlatban demonstrálta a hangtálak pozitív hatását a testre és lélekre. A FEM3 Café műsorában részletesen mesélt az ősi tisztítási módszer működéséről és hatásáról, melyet Berki Krisztiánon is bemutatott.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: hagyomány   meditáció   meditáció. lélek   terápia   zenész

2017. január 10. 11:23Kapcsolódó anyagok
Meditációs légzőgyakorlatok karácsonyra!
Ünnepek közeledtével egy kis nyugalomra mindenkinek szüksége van. Az belső béke megteremtését a meditáció segítségével bárki elérheti – állítja Sugár Bertalan, jógaoktató.
tovább
Öngyógyítás: ˝Belső utazással˝ győzte le súlyos betegségét
Dr. Házi Edina, hatóanyag szakértő mindig két lábbal a földön járt. A számos területen képzett, talpraesett nő a FEM3 Caféban elmesélte, hogyan vált a gyógynövény alapú készítmények mesterévé, és önmaga terapeutájává.
tovább
Játékterápiával a sérült gyermekek fejlesztéséért
Joshi Sikeres nők rovatának vendége Tunyogi Erzsébet, gyógyító játékterapeuta volt. Erzsébet több, mint 40 éve sérült gyermekek fejlesztésével foglalkozik. Terápiás módszerét – mely összetett tudást igényel – és szakmai fejlődését számos hazai és külföldi elismerés kísérte eddig.
tovább
Öngyógyítás: Juss el a tudatalattidhoz!
Gondolataidon keresztül alakíthatod az életedet, amelyek hatással vannak a testedre, kapcsolataidra. A kialakult blokkokat, feszültséget a természetes agyhullámaid erejével oldhatod fel. A módszer alkalmazásáról Szilasi Márti minősített oktató beszélt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS