FEM3 CAFÉ
Önkéntesség: testi épségüket sem kímélik a madármentők

Nemrégiben öt jégbefagyott hattyúról kaptak értesítést a Hortobágyi Madárkórház önkéntesei, akik azonnal a helyszínre sietve, a saját testi épségüket sem kímélve szabadították ki a madarakat. A FEM3 Caféban Szűcs Edit önkéntes, valamint Déry János állatorvos beszélt az egyre gyakoribb ilyen esetekről.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: állatvédő   kórház   madár   önkéntes   önkéntesség   tél

2017. január 10. 11:05Kapcsolódó anyagok
Reisz András tanácsa: fejünket és a kezünket védjük a nagy hidegben
A FEM3 Café vendégei Klausmann Viktor és Reisz András voltak, akik a következő napokban várható sarkvidéki hideg időjárásról beszélgettek. A meteorológus elmondta, rekordközeli időjárásra kell számítani, de szerencsére a nagyon hideg idő csak hétfőig marad hazánkban. András elárulta, ez az idő azért is nagyon veszélyes, mert akár 10-15 perc alatt teljesen kihűlhet az ember. Reisz hozzátette, az ember a fején és a kezén keresztül tud a legkönnyebben kihűlni, ezért ezeket a testrészeket mindenképp védeni kell.
tovább
Schirilla György jógával és pozitív gondolkodással készül a...
 Immáron 27 éve rendszeresen megmártózik az ország jeges tavaiban, folyóiban Schirilla György. A sportoló rengeteget készül úszásaira, melyeken már 7-8 perc után úgy érzi, mintha lefagytak volna végtagjai.
tovább
A tél a bőrbetegségek időszaka
Bizonyos bőrbetegségek télen jellemzően rosszabbodnak. Ám kellő odafigyeléssel a tünetek megelőzhetők vagy enyhíthetők. A témában Dr. Házi Edina gyógyszerész volt a FEM3 Café vendége.
tovább
Az iskolákban is oktatnák a felelős állattartást
Tananyag készült a felelős állattartásról, amely elérhető a pedagógusok számára. Így már az ország bármely iskolájában be lehet mutatni az ezzel kapcsolatos tudnivalókat, meg lehet ismerkedni az állattartás ezen oldalával is. A FEM3 Café vendége volt a témában Tornóczky Anita és kutyája, Izé.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS