FEM3 CAFÉ
Az átlagemberek számára is elérhetők a bőrgyógyászati esztétikai kezelések

Dr. Csernus Krisztina, bőrgyógyász, kozmetológus elárulta, hogy szerinte más a valóság a hollywoodi sztárok bőrgyógyászati kezelését illetően, mint amit bevallanak. Itthon is elérhetők ugyanazok a beavatkozások, mint külföldön, és léteznek olyan esztétikai kezelések, amiket az átlagemberek is megengedhetnek maguknak. Kiderült, hogy már kifejlesztettek egy olyan módszert, ami az arc háromdimenziós változását tolja vissza, és szóba került az is, hogy hány éves kor körül érdemes felkeresni egy szakembert.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: beavatkozás   bőrgyógyász   hollywood   kezelés   sztár

2017. január 10. 10:21Kapcsolódó anyagok
Betegségek állhatnak a felnőttkori pattanások mögött
Számos probléma, megbetegedés lehet a felnőttkorban jelentkező pattanások hátterében. Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász, kozmetológus volt a témában a FEM3 Café vendége.
tovább
A tél a bőrbetegségek időszaka
Bizonyos bőrbetegségek télen jellemzően rosszabbodnak. Ám kellő odafigyeléssel a tünetek megelőzhetők vagy enyhíthetők. A témában Dr. Házi Edina gyógyszerész volt a FEM3 Café vendége.
tovább
A szakértő válaszol: ezek a leggyakoribb téli bőrproblémák
 A FEM3 Café nézői kérdéseire Dr. Kriston Renáta, bőrgyógyász válaszolt.
tovább
Jön a tél – figyelj oda jobban a bőrödre!
Télen különösen igénybe van véve a bőr, hiszen a száraz levegő, a hideg, a szél és a sok réteg ruha rendkívül megviseli azt. Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász beszélt a FEM3 Caféban a leggyakrabban előforduló bőrbetegségekről.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS