FEM3 CAFÉ
Kelemen Laci elvenné Pádár Alexandrát, ha sok pénze lenne

A Star Academy szerelmespárja három hétre Dubajba látogat Alexa édesanyjához és kishúgához, akikkel Laci most találkozik majd először. A srác viccesen megjegyezte, hogy most éppen párkapcsolati válságban vannak Alexandrával, hiszen nemrég elaludt a tévé előtt, és csak később mászott fel a lány mellé. Szóba került a lánykérés is, amivel kapcsolatban Laci elárulta, hogy simán elvenné Szandit, ha sok pénze lenne.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dubaj   eljegyzés   kelemen laci   lánykérés   pádár alexandra   repülés   star academy   utazás

2017. január 9. 11:48Kapcsolódó anyagok
Jecsmenik Arnold a betegségéről vallott: ˝Kaptam egy új életet...
Jecsmenik Arnold New York-ban töltötte a karácsonyt a szüleivel, hiszen ők most nem tudtak hazajönni a papírjaik miatt. A fiatal srác új dala nemrég készült el, amihez minél hamarabb szeretne egy klipet is, és több terve is van. Arnold mesélt az Akadémián eltöltött időről, és szóba került az is, hogy az énekes szeretné segíteni a beteg gyerekeket.
tovább
Durván beszóltak Kelemen Lacinak
Az énekest saját nővére osztotta ki csajozási szokásai miatt. Hogy Laci mit reagált rá, kiderül a videóból!
tovább
Kelemen Laci Alexáról: ˝Mellette mindenki más szürkévé válik˝
Pádár Alexandra és Kelemen Laci az összeköltözésről és az Édes Életben való szereplésükről meséltek a FEM3 Caféban. Kiderült, hogy Laci egy olyan lakást talált, amiben nincs túl sok minden, így keresnek egy másikat, ami jobban felszerelt. A fiatalok örülnek annak, hogy szereplők lehetnek az Édes Életben, úgy viselkednek a kamerák előtt is, mint a valóságban. Laci a műsorvezetésről is mesélt, és szóba került az is, hogy ki a háziasabb a kapcsolatukban.
tovább
Pádár Alexandra és Kelemen Laci rögtön összeköltöznek egy...
A FEM3 Caféban a Star Academy döntősei meséltek a további terveikről és az utolsó Élő Show izgalmairól. Szőcs Reni, a győztes elárulta, hogy a lemezszerződésnek örül a legjobban, mert az a legfontosabb, hogy legyen saját dala. Hegyi Dávidról kiderült, hogy szívesen dolgozna Rakonczai Viktorral később, és hogy a barátai egy meglepetésbulit szerveztek neki a Döntő után. Alexa pedig hamarosan láthatja a lakást, amit Kelemen Laci szerzett saját maguknak…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS