FEM3 CAFÉ
Jó hatással vannak a nagyszülők egészségére az unokák

Miskei Anikó, pszichológus szerint a két generáció közti érintkezés mindkét félre pozitív hatással van. A FEM3 Caféban arról beszélt, egyénfüggő, hogy mennyi időt kell együtt tölteniük a rokonoknak, illetve miért fontos az állandó kontaktus nagyszülők és unokák között.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: kapcsolat   nagyszülők   pszichológia   pszichológus   unoka

2017. január 9. 11:13Kapcsolódó anyagok
Bagdy Emőke: Tervezéssel megelőzhető az újévi depresszió
Bagdy Emőke, pszichológus kiemelte, hogy az újévi fogadalmak megtételekor ne a gyakorlati, hanem a szemléletmódbeli változtatásokra összpontosítsunk. Fontos az egész évre való tervezés, illetve rendszeres testmozgással a már meglévő bajok is enyhíthetők. Mindemellett arról beszélt a FEM3 Café vendége, mit tegyünk, ha semmi nem használ.
tovább
Karácsony: az együtt töltött idő a legjobb ajándék
Bagi Renáta, pszichológus volt a FEM3 Café szakértő vendége, akit a karácsonyi stressz tematikájában kérdezhettek a nézők.
tovább
Csepregi Éva már gyakorol a nagymamaságra
Csepregi Éva számára megtiszteltetés, ha egy-egy dalát feldolgozzák, így annak is örült, hogy Vásáry André őt alakíthatta a Sztárban sztárban. Az énekesnő nagyon szeretne már nagymama lenni, egyelőre azonban csak fia keresztlányán tudja gyakorolni ezt a szerepet. Éva egyébként gőzerővel készül október végi nagykoncertjére.
tovább
Anyukaként dolgozni otthonról? Vida Ágnes elárulta, hogyan lehet
A FEM3 Café vendége Vida Ágnes, gyermekpszichológus és blogger elárulta, hogyan lehet különböző korú gyermekek mellett dolgozni otthonról, hatékonyan.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS