FEM3 CAFÉ
Torres Dani húsz év után szokott le káros szenvedélyéről

Torres Dani új lemezén dolgozik, melynek címadó dala, a Change már elérhető a közönség számára. Nem csak az albumon foglalkozik a változás témájával, az egész évet ennek szellemében szeretné megélni, húsz év után leszokott például egy káros szenvedélyéről is...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: album   dohányzás   lemez   torres dani

2017. január 6. 11:35Kapcsolódó anyagok
Torres Dani: Bűnbánat
A Megasztár egykori felfedezettje, Torres Dani a FEM3 Caféban adta elő a Bűnbánat című számot. Nézd meg Te is a produkciót!
tovább
Elolvadsz a Belmondo énekesének kisfiától
Czutor Zoli és kisfia közös gyereklemezt készítettek. A kis Simon profikat meghazudtoló módon adott elő egy dalt a nagykörúti villamosról. A FEM3 Café műsorvezetőinek kérdésére azt válaszolta, mindenképp jó volt apával dolgozni.
tovább
Zséda fiát az autóversenyzés érdekli a leginkább
Zséda szereti a karácsonyi időszakot, új album, koncert és persze a készülődés az ünnepre. Zséda mesélt arról is, hogyan tudja összeegyeztetni a családot és a munkát. Elárulta: kisfia megszokta, hogy ő délután és este dolgozik, de persze vannak anya fia programok is. Fiát leginkább az autóversenyzés érdekli, ez miatt például ideje-korán megtanult olvasni is.
tovább
Csonka András nem elég bátor új dalok írásához?
Több, mint egy évtized után jelentkezik új albummal Csonka András. A színész-énekes legsikeresebb dalai mellett három új feldolgozás is lesz a CD-n. András a FEM3 Caféban elmondta, új dalok írásához nem érezte magát elég bátornak, szerinte az általa képviselt stílust úgysem játszanák a rádiók.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS