FEM3 CAFÉ
Télen is érdemes színes ruhákat hordani

Ordasi Zsolt, stylist több divatos ruhadarabot is bemutatott a FEM3 Café adásában. Zsolt szerint érdemes megtörni az egyhangú fekete és szürke öltözködést, hiszen attól jobb lesz az emberek hangulata és a kinézetük is javul. A stylist szerint az igazi szőrmétől finomabb, melegebb érzést adó anyag nincs, és úgy véli, hogy Magyarországon egyre jobban mernek színeket hordani az emberek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: divat   ruha   stylist   szőrme

2017. január 5. 11:25Kapcsolódó anyagok
Így hord divatosan a mackónadrágod!
Egy mackónadrágot is lehet igazán nőiesen hordani. Paksi Éva stylist modelljein mutatta be, hogyan és mivel érdemes a mackónadrágokat kombinálni, hogy trendi legyen.
tovább
Kim Kardashian miatt lett újra divat a csipke?
Varró András stylist szerint a csipke az egyik legnemesebb anyag, amit egy nő viselhet, selyemmel kombinálva ráadásul sokkal elegánsabb is lehet az outfit. A FEM3 Caféban a Miss Universe Hungary két döntőse, Oczella Krisztina és Szabó Kitti mutatott be két divatos kombinációt.
tovább
Egyre népszerűbbek a nők körében a férfias ruhadarabok
A maszkulin ruhadarabok is lehetnek nőiesek. Ágoston Bettina stylist modelljei segítségével bemutatta, hogyan kombináljanak a hölgyek egy férfias nadrágot, cipőt vagy akár egy inget.
tovább
˝A mai divatban mindent lehet…˝ – véli a stylist
 Egyes divattervezők sokszor nem elégednek meg a hagyományos anyagokkal és funkciókkal, így időről időre napvilágot látnak kissé bizarr és különleges ruhadarabok. A FEM3 Café vendége Peleskey Zsuzsa stylist volt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS