FEM3 CAFÉ
Bagdy Emőke: Tervezéssel megelőzhető az újévi depresszió

Bagdy Emőke, pszichológus kiemelte, hogy az újévi fogadalmak megtételekor ne a gyakorlati, hanem a szemléletmódbeli változtatásokra összpontosítsunk. Fontos az egész évre való tervezés, illetve rendszeres testmozgással a már meglévő bajok is enyhíthetők. Mindemellett arról beszélt a FEM3 Café vendége, mit tegyünk, ha semmi nem használ.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: depresszió   lélek   megelőzés   önismeret   pozitív gondolkodás   pszichológia   pszichológus   tervezés   újév   változás

2017. január 5. 10:53Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: így lesz sikeresebb 2017
Imolai Judit, asztrológus volt a FEM3 Café vendége, aki a nézői kérdésekre is válaszolt.
tovább
Mit üzennek a csillagok 2017-re?
Imolai Judit, asztrológus és életvezetési tanácsadó biztató híreket hozott a FEM3 Caféba az idei évet illetően nemcsak az egyes csillagjegyek, hanem az egész ország számára is.
tovább
Tilla: ˝Mindannyiunk érdeke a megelőzés˝
December 1. az AIDS világnapja. A gyógyíthatatlan betegség elleni küzdelem évtizedek óta fontos, és a figyelemfelhívás szerepe is egyre erősebbé vált az elmúlt években. A FEM3 Café vendége volt Tilla, aki szintén szívügyének tekinti a HIV-fertőzés elleni küzdelmet és a tévhitek eloszlatását.
tovább
Lélekmelegítő téli leves
Schemperger S. Roland séf a FEM3 Caféban egy finom káposztalevest készített, melyet babbal és édesburgonyával dobott fel, és végül pirított cipóban tálalt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS