FEM3 CAFÉ
Lakáspiac: lassulva ugyan, de tovább emelkednek az árak

Lokációtól függően, de úgy néz ki, lassul az ingatlanárak emelkedése – mondta Nagy Bálint, ingatlanszakértő a FEM3 Caféban. A beszélgetésből kiderül még például, hogy miért emelkedhet a következő években a CSOK-igénylések száma, illetve, hogy hol érdemes befektetési céllal lakást vásárolni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ingatlan   lakás   lakásvásárlás   otthon

2017. január 4. 11:08Kapcsolódó anyagok
Érdemes odafigyelni albérlőként, hogy mit takar a közös költség
A FEM3 Caféban Schumicky Balázs, a Magyar Apartmankiadók Egyesületének elnöke válaszolta meg a nézők albérléssel kapcsolatos kérdéseit.
tovább
Lakásbérlési és kiadási tippek
Akár bérlők, akár kiadók vagyunk a lakásbérleti piacon a legfontosabb, hogy törekedjünk a biztonságra, ezért célszerű szerződést kötni, amibe minden pontos részletet rögzíteni kell. További hasznos tippeket adott Schumicky Balázs, a Magyar Apartmankiadók Egyesületének elnöke.
tovább
Lakberendezés: Íme néhány tipp, ha zsúfolt a garzon!
Gyakran válnak zsúfolttá a mini garzonlakások a sok bútor, vagy éppen a rossz elrendezés miatt. Ezzel kapcsolatban Hadnagy Tímea, enteriőr tervező adott néhány tanácsot a FEM3 Caféban.
tovább
Számtalan előnye van a közjegyző előtt kötött bérleti szerződésnek
A lakásbérleti szerződések pontos tartalmával, helyes megkötésével, és a szerződésszegés következményeivel sokan nincsenek tisztában. A FEM3 Caféban Borbély Zoltán jogász osztott meg néhány fontosabb információt ezzel kapcsolatban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS