FEM3 CAFÉ
Így tudsz könnyen kreatív naptárat készíteni otthon

Bató Dóra, kreatív blogger egyedi, egyszerűen elkészíthető naptárakat mutatott a FEM3 Café műsorában. Dóra elárulta, hogy a legtöbbet az otthon fellelhető tárgyakból is el lehet készíteni, nem kell rögtön az üzletekbe rohanni, illetve gyerekekkel is szuper ez az elfoglaltság. A blogger ötletei között van olyan is, ami jókívánságot rejt, és olyanok is, amiket folyamatosan újra lehet hasznosítani, hiszen például letörölhető filccel készültek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: gyerekek   kézműves   kreatív   naptár   otthon

2017. január 3. 11:19Kapcsolódó anyagok
Zoknikból álló kalendáriummal várják a karácsonyt Győrfi Pál gyerekei
Győrfi Pál felesége, Dr. Salgó Adrienn a FEM3 Caféban elárulta, hogy a modern, 24 darab zokniból álló naptárban apróságok vannak a gyerekek számára, hogy minden napjuk jól induljon. A szóvivő elmondta, hogy az a legnagyobb ajándék, hogy együtt töltik ilyenkor az időt, és az is kiderült, hogy a 20 éves fia is meglátogatja őket karácsonykor. Győrfi Pál elárulta, hogy milyen baleseti forrásokra kell a legjobban ügyelni az ünnepi időszakban, és kiderült, hogy a család élete januártól megváltozik, hiszen Adrienn visszamegy dolgozni.
tovább
Ezért nem szerepel Donatella Kiszel Tünde naptárában
Kiszel Tünde tizenhatodik naptárát készítette el. Lánya, Donatella idén rendhagyó módon nem szerepel a kiadványban. Hogy miért, az kiderül a videóból.
tovább
Ötletes naptárak egyeszerűen!
 Készíts magadnak egyedi naptárat otthon! Bató Dóra, kreatív blogger megmutatja hogyan...
tovább
Íme a FEM3 Café legszebb adventi naptára!
Egy igazi kis Mikulásnak készített naptárt FEM3 Café adventinaptár-készítő versenyének nyertese, Kocsis Judit. Fiának, Marcinak állította össze az ajándékot, aki jó tippeket adott mindenkinek arra, hogyan várd a gyerekekkel stílusosan a karácsonyt!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS