FEM3 CAFÉ
Dobó Ágiék hatalmas változás előtt állnak

Dobó Ági boldog és sikeres évet tudhat maga mögött, ennek egyik oka, hogy már négyesben ünnepelték együtt a karácsonyt. Bár a házasság 7. évét szokták sorsdöntőnek nevezni, ők mégis most helyezik új alapokra életüket, amiről a FEM3 Café műsorában beszélt először.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: beköltözés   bulvár   dobó ági   fotózás   gyermek   névadás

2017. január 3. 11:00Kapcsolódó anyagok
Debreczeni Zitáék már kitűzték az esküvő napját
Debreczeni Zita a FEM3 Café adásában elárulta, hogy ő a spontán elkapott karácsonyi fotókat kedveli, és hogy már november elejétől készülnek az ünnepekre. Zita szerint a nagyszülők nagyon örülnek a karácsonyi fotóknak, vagy naptárnak az unokákról, és persze teljesen más, ha profi segítségével készülnek a képek egy stúdióban, mintha otthon. Zita mesélt arról is, hogy hogyan készülnek az ünnepre Giannival, és hogy már szervezik az esküvőt.
tovább
Karácsonykor több veszély leselkedik a gyermekekre!
Kifröccsenő forró olaj, lerántott serpenyő vagy terítő, veszélyes karácsonyfaégők – az ünnepi időszakban a szokásosnál több háztartási baleset érheti a gyerekeket. Ezek ellátásáról beszélt a FEM3 Caféban Dr. Csomai Zita.
tovább
Gyermekfotózás: káros, ha csak a szülő akarja
 Sokakat vonz a modellvilág, a csillogás, viszont nincs mindenki tisztában annak a veszélyeivel, főleg azzal, hogy gyerekekre mennyire lehet ez ártalmas. A FEM3 Caféban Borzi Vivien, fotográfus mesélt a tapasztalatairól.
tovább
Dobó Ági megtapasztalta, hogy fontos babaelsősegélyt tanulni
Magyarországon évente 40 kisgyermek hal meg félrenyelés miatt. Sürgősségi helyzetekben létfontosságú a lélekjelentlét, és az elsősegély-nyújtás azonnali megkezdése. Dobó Ági első gyermekének egyszer dinnye akadt a torkán, akkor reflexből azonnal segíteni tudott, volt viszont, hogy ő is lefagyott. A FEM3 Caféban Dr. Csomai Zita beszélt a babaelsősegély-tanfolyamról, valamint bemutatta a legfontosabb fogásokat, melyeket baj esetén alkalmazhatunk.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS