FEM3 CAFÉ
Gájer Bálint és menyasszonya külön töltik a szentestét

Bálint a FEM3 Caféban elárulta, hogy szeptemberben jegyezte el a barátnőjét, és hogy félig együtt töltik a karácsonyt, de szentestén mindketten a családjukkal lesznek. Bálinték 26-án vendégül látják a barátaikat, jövőre pedig már tényleg együtt ünnepelnek az első saját otthonukban. Az énekesnek sok fellépése lesz a két ünnep között és január elején is, de a hónap második felében elutaznak Thaiföldre. Szóba került az is, hogy mikorra tervezik az esküvőt, és a babát Brigivel...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   eljegyzés   fellépés   gájer bálint   karácsony   utazás

2016. december 23. 12:07Kapcsolódó anyagok
Gájer Bálint: Messze a holnap
Gájer Bálint a FEM3 Caféban énekelte el a Messze a holnap című számot, amit most meghallgathatsz Te is!
tovább
Gájer Bálint: Let It Snow
Hallgasd meg Gájer Bálinttól a Let It Snow című karácsonyi számot!
tovább
A párkapcsolata is hatott Gájer Bálint új klipjére
Gájer Bálint immáron 25 éve van a zenei pályán! Az énekes ennek örömére is új lemezzel és koncerttel készül, ezek mellett egyik friss klipjének kulisszatitkairól is mesélt a FEM3 Caféban.
tovább
Pizzát kapott Gájer Bálint a zenélésért
Az énekes az ötnapos máltai nyaralását sem úszta meg zenélés nélkül. Az egyik étteremben spontán zenélés vette kezdetét miután kiderült, hogy az ott dolgozó fiú szintén zenész. A rendhagyó zenés estét a közönség és az étterem tulajdonosa is élvezte. Ingyen pizzával és ingyen italokkal honorálták Gájer Bálint fellépését.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS