FEM3 CAFÉ
Hevesi Tamás a ˝karácsony stylistja˝

Hevesi Tamás a karácsony stylistjának nevezte magát, ugyanis minden évben ő az, aki feldíszíti a lakást és a fát. Felesége pedig az ünnepi menüért felel. A zenész gyermekkori karácsonyairól is beszélt a FEM3 Caféban, kiemelve egy számára nagyon fontos ajándékot, melyre az egész családja gyűjtött.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ajándék   hevesi tamás   karácsony

2016. december 22. 12:00Kapcsolódó anyagok
Sipos Peti nem örült anyósa karácsonyi ajándékának
Az énekes bevallotta, előfordult már, hogy olyan ajándékot kapott karácsonyra, aminek nem örült. A műsorban eljátszották, hogyan reagálhat a sablonos meglepetésekre egy férfi…
tovább
Vidéken állt fel a padlóról Növényi Norbert
Növényi Norbert első karácsonyát tölti Orosházán, ahol nemrég új életet kezdett. Az olimpiai bajnok bírkózó állítja, vidéken nyomás és feszültség nélkül telnek a hétköznapjai, ami miatt remekül érzi magát. A karácsonyi készülődésről és új könyvéről is szó esett a FEM3 Caféban.
tovább
Mujahid Zoli 11 évesen látott először havat
Mujahid Zoli a FEM3 Caféban a Pakisztánban töltött gyerekkoráról és karácsonyi emlékeiről mesélt. Az énekes elárulta, úgy nőtt fel, hogy nem tudta mi az a hó, hiszen csak 11 évesen Magyarországon találkozott először vele.
tovább
Hevesi Tamás és Erdélyi Mónika is segít az agykárosult kislánynak
Horváth Bolgárka másfél éve minden előjel nélkül összeesett az iskolában, és a súlyos oxigénhiány miatt agykárosodást szenvedett. Ennek következtében azóta nem tud járni, beszélni és nem is lát. Bogiék egy lakótelepi lakásban élnek, mely nem akadálymentesíthető, ezért jótékonysági estet valamint árverést tartanak a család megsegítésére. Több ismert személy is Bogi ügye mellé állt, a részletekről az egyik szervező, Lukácsi Krisztina beszélt a FEM3 Caféban. 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS