FEM3 CAFÉ
Mujahid Zoli 11 évesen látott először havat

Mujahid Zoli a FEM3 Caféban a Pakisztánban töltött gyerekkoráról és karácsonyi emlékeiről mesélt. Az énekes elárulta, úgy nőtt fel, hogy nem tudta mi az a hó, hiszen csak 11 évesen Magyarországon találkozott először vele.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: karácsony   mujahid zoltán

2016. december 21. 12:37Kapcsolódó anyagok
Mujahid Zoli lélekben már készül a vizsgaidőszakra
Szeptembertől ismét egyetemre jár Mujahid Zoli. Az énekesnek így a szokásosnál is sűrűbb lesz a következő pár hete, hisz a karácsonyi fellépések mellett a beadandókra és a vizsgákra is készülnie kell. Emellett azért jut ideje a családra is, már azt is tudja, hogy ő fog főzni az ünnepek alatt.
tovább
Mujahid Zoltán: Tűz és vágy
A FEM3 Café énekes vendége Mujahid Zoltán volt, aki előadta a Tűz és vágy című számot. Hallgasd meg Te is!
tovább
Mujahid Zoltán: Ez itt az én hazám
Hallgasd meg Mujahid Zoltán előadásában az Ez itt az én hazám című számot, amit a FEM3 Caféban adott elő!
tovább
Titkos projekten dolgozik Mujahid Zoli?
Életmódot váltott Mujahid Zoltán. A Megasztár egykori döntőse komolyan veszi a sportolást, s mindent megtesz azért, hogy naponta mozogjon valamit. Zoli életébe ez hozta be az ételek szeretetét, immáron megválogatja mit és mikor visz be a szervezetébe. Jelenleg egyébként az egyetem mellett egy új projekten is dolgozik, amiről azonban egyelőre titokzatosan fogalmaz csak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS