FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: ne legyenek túlzott elvárásaink karácsonykor

Nem minden úgy történik karácsonykor, mint a reklámokban – figyelmeztette a FEM3 Café nézőit Hevesi Kriszta. A szexuálpszichológus hangsúlyozta bármelyik családban előfordulhat, hogy rosszul sikerül az ajándékozás, vagy túlsül az étel, ezek ellenére is igyekezzünk csak egymásra, a szeretteinkre koncentrálni az ünnepi időszakban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   hevesi kriszta   karácsony   ünnep

2016. december 19. 12:43Kapcsolódó anyagok
Hevesi Kriszta: Minden ajándéknak üzenete van
Milyen a tökéletes ajándék a régóta tartó, vagy éppen a nagyon friss kapcsolatban? Mit üzen párunkról az általa vásárolt meglepetés? Ezekre a kérdésekre is válaszolt Hevesi Kriszta, a FEM3 Café szakértő vendége.
tovább
A közös családi programok is javíthatják a gyermek jegyeit
A karácsonyi szünetben a gyermekek számára fontos, hogy olyan élményekben legyen részük, amilyeneket az iskolában nem kapnak meg. Egy családi beszélgetés, vagy valamilyen közös program még a tanulmányi eredményeket is javíthatja. Szabó Éva, pszichológus, egyetemi docens volt a FEM3 Café szakértő vendége.
tovább
Feng shui-tippek karácsonyi dekorációhoz
A feng shui szakértő Szilvásy Judit gömbdíszeket ajánl a karácsonyfára, amik ellensúlyozzák a fenyő tüskéit. A díszek színére is adott néhány ötletet a FEM3 Caféban, ugyanis zónánként ezek is változhatnak…
tovább
Karácsony: mit tegyünk, ha nem tetszik az ajándék?
A FEM3 Café szakértő vendége Zámbó Árpád volt, aki a karácsonyi ajándékokkal kapcsolatos nézői telefonokra is válaszolt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS