FEM3 CAFÉ
A tél a bőrbetegségek időszaka

Bizonyos bőrbetegségek télen jellemzően rosszabbodnak. Ám kellő odafigyeléssel a tünetek megelőzhetők vagy enyhíthetők. A témában Dr. Házi Edina gyógyszerész volt a FEM3 Café vendége.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bőrbetegség   bőrgyógyász   gyógyszer   tél

2016. december 19. 11:49Kapcsolódó anyagok
A vitiligós lány ma már szereti a foltjait
Széles Adrienn 5 éves korától él együtt a vitiligóval, amit magyarul festékhiánynak is neveznek. Adrienn elmesélte, hogy gyerekkorában az osztálytársai gyakran bántották, így próbálta mindig harisnyanadrágba és hosszú ujjú felsőkbe bújtatni a testét, de 23 év után megbarátkozott a foltokkal. A fiatal lány úgy érzi, hogy feladata, hogy megismertesse ezt a problémát más emberekkel, így a FEM3 Caféban mesélt a kampányáról is.
tovább
A szakértő válaszol: ezek a leggyakoribb téli bőrproblémák
 A FEM3 Café nézői kérdéseire Dr. Kriston Renáta, bőrgyógyász válaszolt.
tovább
Jön a tél – figyelj oda jobban a bőrödre!
Télen különösen igénybe van véve a bőr, hiszen a száraz levegő, a hideg, a szél és a sok réteg ruha rendkívül megviseli azt. Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász beszélt a FEM3 Caféban a leggyakrabban előforduló bőrbetegségekről.
tovább
Magyar bőrgyógyászhoz jár rendszeresen Eva Mendes
Dr. Papp Ildikó, bőrgyógyász, kozmetológus a FEM3 Caféban elárulta, hogy szerinte az az igazi siker, ha az ember megtalálja azt az utat az életében, amelyen elindulhat a kiteljesedés felé. Úgy gondolja, minden munkánál fontos, hogy élvezze az ember, és mindig kihívást jelentsen a számára. A bőrgyógyász elmesélte, hogy hogyan került a Harvadra, hogy jó kapcsolatot ápol Eva Mendes-zel, és hogy a pácienseinek nemcsak az arcát, hanem a lelkét is próbálja kisimítani. 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS