FEM3 CAFÉ
Meditációs légzőgyakorlatok karácsonyra!

Ünnepek közeledtével egy kis nyugalomra mindenkinek szüksége van. Az belső béke megteremtését a meditáció segítségével bárki elérheti – állítja Sugár Bertalan, jógaoktató.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   jóga   légzés   meditáció

2016. december 16. 11:33Kapcsolódó anyagok
Az egész stúdió teljesítette a ˝Bring Sally up˝ kihívást!
Hódít az interneten a ˝Bring Sally up˝ kihívás, melynek lényege, hogy egy nagyjából 3 és fél perces dal szövege alapján kell csinálni egy kiválasztott gyakorlatot folyamatosan. A FEM3 Café stúdiójában Percze Tímea személyi edző mellett a műsorvezetők és a stáb más tagjai is vállalták a challenge-t.
tovább
Ezekkel a jógagyakorlatokkal űzheted el a stresszt
Az ünnep közeledtével a stressz ellen igen hatásosan lehet a jóga. Kovalik Orsolya, jógaterapeuta és Földes-Melicher Mónika, jógaoktató a mellkas- és csipőnyitó ászanák gyakorlását ajánlják ebben az időszakban.
tovább
Pilates: Minden sportág alapja?
 Aki sportkörökben mozog bizonyára hallotta már, hogy a pilates minden sportág alapja. Hidvégi Andrea személyi edző elárulta ennek miértjét, illetve segítőjével gyakorlatokat is bemutatott a FEM3 Caféban.
tovább
Itt a tökéletes edzésmódszer a vizsgaidőszakra!
Az egyetemisták nyakán a vizsgaidőszak, emellett mindenki gőzerővel készül a karácsonyra. A mozgásra így sajnos nem jut elég idő, ezért Kovács Dorina személyi edző egy 5 perces, otthon végezhető, székes gyakorlatot mutatott be a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS