FEM3 CAFÉ
A testet is megterheli a karácsonyi időszak

Nagytakarítás, egész napos főzés, bevásárlás – ez mind beletartozik a karácsonyi készülődésbe, így a pénztárca mellett a testet is megterheli ez az időszak. Dr. Magyar Mátyás ortopéd-traumatológus volt a FEM3 Café vendége.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   izom   izület   karácsony   ortopédia   orvos

2016. december 15. 10:56Kapcsolódó anyagok
Feng shui-tippek karácsonyi dekorációhoz
A feng shui szakértő Szilvásy Judit gömbdíszeket ajánl a karácsonyfára, amik ellensúlyozzák a fenyő tüskéit. A díszek színére is adott néhány ötletet a FEM3 Caféban, ugyanis zónánként ezek is változhatnak…
tovább
Karácsony: mit tegyünk, ha nem tetszik az ajándék?
A FEM3 Café szakértő vendége Zámbó Árpád volt, aki a karácsonyi ajándékokkal kapcsolatos nézői telefonokra is válaszolt.
tovább
Karácsonyi ajándék: így válaszd ki a tökéleteset!
A FEM3 Café vendége Zámbó Árpád, ajándékszakértő volt, aki hasznos tanácsokkal látta el azokat, akik még nem tudják, mit adjanak szeretteiknek.
tovább
Karácsonykor az átlagosnál többen fordulnak szexuálpszichológushoz
Rozs Erika, szexuálpszichológus volt a FEM3 Café vendége, aki arról beszélt, hogy az ünnepek előtt miért jelentkeznek az átlagnál többen hozzá kezelésre. Úgy véli, a pároknál gyakori, hogy év vége felé vágják egymás fejéhez az esztendő alatt összegyűjtött problémákat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS