FEM3 CAFÉ
Feng shui-tippek karácsonyi dekorációhoz

A feng shui szakértő Szilvásy Judit gömbdíszeket ajánl a karácsonyfára, amik ellensúlyozzák a fenyő tüskéit. A díszek színére is adott néhány ötletet a FEM3 Caféban, ugyanis zónánként ezek is változhatnak…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   feng shui   karácsony

2016. december 14. 12:22Kapcsolódó anyagok
Hódítanak az alternatív karácsonyfák
Egyre népszerűbbek az alternatív megoldással készült fenyőfák, amelyek kiváló dekorációs célt szolgálhatnak, emellett pedig a kreativitás is fejleszthető velük. Fuchs Péter és Márk Marcell hozott a FEM3 Café stúdiójába néhány nem mindennapi karácsonyfát.
tovább
Tolvai Reni egyedül dekorálja ki a lakását
Tolvai Reni már ünnepi lázban ég. Az énekesnő sok tennivalója ellenére, maga készíti a különféle karácsonyi dekorációkat és az adventi koszorút is. Elmondása szerint párja, Kállay-Saunders András ez alól ügyesen kivonja magát. Reni az ünnepi készülődésről, ajándékozásról és a menüről is mesélt a FEM3 Caféban.
tovább
Feng shui: Sokat számít, hol áll a karácsonyfa
Szilvásy Judit, feng shui szakértő azt ajánlja, olyan égtájra helyezzük a karácsonyfát a nappaliban, amelyik területét életünknek erősíteni szeretnénk, hiszen a fával hálát és vágyakat fejezünk ki. A legjobb választás az élő fenyő, mert chi-t, életenergiát termel.
tovább
Ez az illat illik hozzád a csillagjegyed alapján
Imolai Judit, asztrológus szerint csillagjegyre, és természetesen személyre szabottan, a parfüm kitűnő meglepetés lehet karácsonyra. 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS