FEM3 CAFÉ
Ezekkel a jógagyakorlatokkal űzheted el a stresszt

Az ünnep közeledtével a stressz ellen igen hatásosan lehet a jóga. Kovalik Orsolya, jógaterapeuta és Földes-Melicher Mónika, jógaoktató a mellkas- és csipőnyitó ászanák gyakorlását ajánlják ebben az időszakban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   jóga   jótékonyság   stressz

2016. december 14. 11:22Kapcsolódó anyagok
Curtis megrendült a mélyszegénységben élő Alex levelétől
Elterjedt az interneten egy kisfiú levele, amelyben azt kérte a Jézuskától, családja ne nélkülözzön tovább. A rapper, akinek szívügye a jótékonykodás, megkereste Alexéket, hogy segítsen nekik. Most arra buzdít mindenkit, figyeljenek oda más nehéz sorsú családokra is, aki megteheti, támogassa az Alexékhoz hasonló helyzetben lévőket.
tovább
A gyermek számára is rendkívül hasznos a jógázás
A jóga fejleszti a koncentrációs készséget, serkenti az agyműködést és stresszoldó hatású is, mely a gyerekek számára nagyon kedvező. Kántor Tamás jógaoktató, illetve Flóra és Noel gyerekeknek ajánlott gyakorlatokat mutattak be a FEM3 Caféban.
tovább
Jótékonyság: koraszülötteknek varr ruhát a házaspár
Közel 25 ezren osztották meg azt a posztot, amin Hegyi Ferenc koraszülötteknek varr ruhákat. A férfi és felesége, Emília hat évvel ezelőtt látta meg a Koraszülöttekért Országos Egyesület felhívását, amelyben önkénteseket keresnek.
tovább
A hormonháztartásra is jótékony hatással van a jóga
A jóga nem csak szellemileg és lelkileg nyugtat meg, hanem a hormonháztartást is képes egyensúlyba hozni. Sugár Berci jógaoktató mutatott néhány hatékony ászanát a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS