FEM3 CAFÉ
Így ízesítheted a pácolt lazacot

A FEM3 Café konyhájában Vereb Adrienn készített joghurtos pácolt lazacot. A gasztroblogger nyers céklalevet használt a rizottó elkészítéséhez, és elárulta, milyen fűszerekkel lehet ízesíteni az ételt. A fogás elkészítése közben Kinter Oszkár is hasznos tanácsokkal látta el a nézőket...

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_konyha   gasztronómia   konyha

2016. december 14. 10:58



Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS