FEM3 CAFÉ
Feng shui: Sokat számít, hol áll a karácsonyfa

Szilvásy Judit, feng shui szakértő azt ajánlja, olyan égtájra helyezzük a karácsonyfát a nappaliban, amelyik területét életünknek erősíteni szeretnénk, hiszen a fával hálát és vágyakat fejezünk ki. A legjobb választás az élő fenyő, mert chi-t, életenergiát termel.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   feng shui   karácsony   karácsonyfa

2016. december 14. 10:59Kapcsolódó anyagok
Ez az illat illik hozzád a csillagjegyed alapján
Imolai Judit, asztrológus szerint csillagjegyre, és természetesen személyre szabottan, a parfüm kitűnő meglepetés lehet karácsonyra. 
tovább
Így segítenek a csillagjegyek az ajándékvásárlásban
Imolai Judit, asztrológus a karácsonyi vásárlással kapcsolatban árult el néhány tippet a FEM3 Caféban méghozzá úgy, hogy a horoszkópot hívta segítségül. A csillagjegyek alapján megtudható mire vágyik igazán egy-egy közeli barát. Mivel a 2017-es év a kapcsolatok éve lesz, ezért Judit szerint a közös élmény, utazás ajándékozásával nem lehet mellé lőni.
tovább
Karácsony: mit tegyünk, ha nem tetszik az ajándék?
A FEM3 Café szakértő vendége Zámbó Árpád volt, aki a karácsonyi ajándékokkal kapcsolatos nézői telefonokra is válaszolt.
tovább
Karácsonyi ajándék: így válaszd ki a tökéleteset!
A FEM3 Café vendége Zámbó Árpád, ajándékszakértő volt, aki hasznos tanácsokkal látta el azokat, akik még nem tudják, mit adjanak szeretteiknek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS