FEM3 CAFÉ
Pilates: Minden sportág alapja?

 Aki sportkörökben mozog bizonyára hallotta már, hogy a pilates minden sportág alapja. Hidvégi Andrea személyi edző elárulta ennek miértjét, illetve segítőjével gyakorlatokat is bemutatott a FEM3 Caféban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   pilates

2016. december 13. 12:30Kapcsolódó anyagok
Itt a tökéletes edzésmódszer a vizsgaidőszakra!
Az egyetemisták nyakán a vizsgaidőszak, emellett mindenki gőzerővel készül a karácsonyra. A mozgásra így sajnos nem jut elég idő, ezért Kovács Dorina személyi edző egy 5 perces, otthon végezhető, székes gyakorlatot mutatott be a FEM3 Caféban.
tovább
Fitnesz: Egymást motiváljátok, ha párosan edzetek!
Számos jótékony hatása van, a partnerrel való edzésnek. Ez ugyanis motivál, ösztönöz, segítséget nyújt. Szabó Péter és segítője bemutatott néhány könnyen elvégezhető páros gyakorlatot.
tovább
Hatékony alakformáló módszer az ünnepi időszakra
Czanik Krisztián, személyi edző mutatott be egy karácsonyi köredzés-programot a FEM3 Caféban, ami igazán hatékony alakformálónak bizonyulhat az ünnepi időszakban.
tovább
Készülj a karácsonyra capoeira aoerobikkal!
Vészesen közeleg a karácsony! Ilyenkor még nem késő bevezetni a mindennapokba egy kis edzést. Czanik Balázs és segítője Anita capoeira aerobik-gyakorlatokat mutatott a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS