FEM3 CAFÉ
Debreczeni Zitáék már kitűzték az esküvő napját

Debreczeni Zita a FEM3 Café adásában elárulta, hogy ő a spontán elkapott karácsonyi fotókat kedveli, és hogy már november elejétől készülnek az ünnepekre. Zita szerint a nagyszülők nagyon örülnek a karácsonyi fotóknak, vagy naptárnak az unokákról, és persze teljesen más, ha profi segítségével készülnek a képek egy stúdióban, mintha otthon. Zita mesélt arról is, hogy hogyan készülnek az ünnepre Giannival, és hogy már szervezik az esküvőt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ajándék   debreczeni zita   esküvő   fotózás   gianni   karácsony   menyasszony   ünnep

2016. december 13. 10:35Kapcsolódó anyagok
A sebész beszélte le Debreczeni Zitát egy plasztikai műtétről
Egy számítógép segítségével elkészítették a tökéletes arcot. A FEM3 Café vendégei Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész, valamint Debreczeni Zita voltak, akikkel a legoptimálisabb fizimiskáról beszélgettünk. Zita – akit régebben éppen Krasznai Zsolt beszélt le egy fülműtétről – úgy véli, nincs olyan, hogy tökéletes arc, maximum tökéletes ember létezik.
tovább
Debreczeni Zita és Iszak Eszti divattippje fesztiválra!
Debreczeni Zita az etno mintákra, Cserpes Laura a visszafogottan elegáns megjelenésre, Vajna Timi a kényelmes, sportos ruhákra és Iszak Eszti az indiános bájra esküszik, ha fesztiválról van szó. Te melyik sztár stílusát próbálnád ki?
tovább
Debreczeni Zita elképzelni sem tudja, hogy ne legyen saját gyereke
A modell életében a gyerekkacagás mindennapos, saját kisbabája fényképeire azonban még várnia kell...
tovább
Debreczeni Zita megküzdött anyja támogatásáért
Debreczeni Zita édesanyja nem akarta, hogy lánya figyelmét elterelje valami a tanulásról, ezért nem támogatta először, hogy modell tanfolyamra járjon.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS