FEM3 CAFÉ
Karácsonykor több veszély leselkedik a gyermekekre!

Kifröccsenő forró olaj, lerántott serpenyő vagy terítő, veszélyes karácsonyfaégők – az ünnepi időszakban a szokásosnál több háztartási baleset érheti a gyerekeket. Ezek ellátásáról beszélt a FEM3 Caféban Dr. Csomai Zita.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baleset   gyermek   karácsony   veszély

2016. december 12. 11:22Kapcsolódó anyagok
Nem tesz jót a kutyáknak a család karácsonyi menüje
Állatorvosok összeállították az ünnepek alatt leggyakrabban előforduló balesetek listáját. A pulykacsonton és a szaloncukron kívül a csillámpor és az égősorok okozzák a legnagyobb bajt. Dr. Juhász Csaba, állatorvos volt a FEM3 Café vendége.
tovább
Karácsonyi ajándék: így válaszd ki a tökéleteset!
A FEM3 Café vendége Zámbó Árpád, ajándékszakértő volt, aki hasznos tanácsokkal látta el azokat, akik még nem tudják, mit adjanak szeretteiknek.
tovább
A gyermek számára is rendkívül hasznos a jógázás
A jóga fejleszti a koncentrációs készséget, serkenti az agyműködést és stresszoldó hatású is, mely a gyerekek számára nagyon kedvező. Kántor Tamás jógaoktató, illetve Flóra és Noel gyerekeknek ajánlott gyakorlatokat mutattak be a FEM3 Caféban.
tovább
Varga Győző egyszerre szigorú és engedékeny apuka
Varga Győző és Kovács Róbert voltak a FEM3 Café vendégei, akik a gyermeknevelésről beszéltek. Mindketten következetes apukának tartják magukat, a szigor mellett ugyanakkor néha engedékennyé válnak…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS