FEM3 CAFÉ
Fitnesz: Egymást motiváljátok, ha párosan edzetek!

Számos jótékony hatása van, a partnerrel való edzésnek. Ez ugyanis motivál, ösztönöz, segítséget nyújt. Szabó Péter és segítője bemutatott néhány könnyen elvégezhető páros gyakorlatot.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   tréning

2016. december 9. 11:18Kapcsolódó anyagok
Hatékony alakformáló módszer az ünnepi időszakra
Czanik Krisztián, személyi edző mutatott be egy karácsonyi köredzés-programot a FEM3 Caféban, ami igazán hatékony alakformálónak bizonyulhat az ünnepi időszakban.
tovább
Készülj a karácsonyra capoeira aoerobikkal!
Vészesen közeleg a karácsony! Ilyenkor még nem késő bevezetni a mindennapokba egy kis edzést. Czanik Balázs és segítője Anita capoeira aerobik-gyakorlatokat mutatott a FEM3 Caféban.
tovább
A gyermek számára is rendkívül hasznos a jógázás
A jóga fejleszti a koncentrációs készséget, serkenti az agyműködést és stresszoldó hatású is, mely a gyerekek számára nagyon kedvező. Kántor Tamás jógaoktató, illetve Flóra és Noel gyerekeknek ajánlott gyakorlatokat mutattak be a FEM3 Caféban.
tovább
˝Csúszkálós alakformálás˝– edzés és takarítás egyszerre
Az otthoni edzés híveinek, vagy az időhiánnyal küzdőknek érdemes lehet kipróbálni Tánczos Lilla ˝csúszkálós alakformálás˝ módszerét, mellyel könnyen összekapcsolható a kellemes a hasznossal! 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS