FEM3 CAFÉ
Hatékony alakformáló módszer az ünnepi időszakra

Czanik Krisztián, személyi edző mutatott be egy karácsonyi köredzés-programot a FEM3 Caféban, ami igazán hatékony alakformálónak bizonyulhat az ünnepi időszakban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   karácsony   tréning

2016. december 8. 11:11Kapcsolódó anyagok
Készülj a karácsonyra capoeira aoerobikkal!
Vészesen közeleg a karácsony! Ilyenkor még nem késő bevezetni a mindennapokba egy kis edzést. Czanik Balázs és segítője Anita capoeira aerobik-gyakorlatokat mutatott a FEM3 Caféban.
tovább
˝Csúszkálós alakformálás˝– edzés és takarítás egyszerre
Az otthoni edzés híveinek, vagy az időhiánnyal küzdőknek érdemes lehet kipróbálni Tánczos Lilla ˝csúszkálós alakformálás˝ módszerét, mellyel könnyen összekapcsolható a kellemes a hasznossal! 
tovább
Kockahas: a diéta fontosabb, mint az edzés!
A kockahas eléréséhez vezető úton a diéta fontosabb szerepet játszik, mint az edzés. Percze Tímea, személyi edző volt a FEM3 Café vendége a témában.
tovább
Gyakorlatok a karcsú derékért!
Minden nő ˝darázsderékra˝ vágyik. Ebben segített a FEM3 Caféban Szentgyörgyi Rómeó, aki olyan derékformáló gyakorlatokat hozott magával, melyeket hullahoppkarikával is lehet végezni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS