FEM3 CAFÉ
A vitiligós lány ma már szereti a foltjait

Széles Adrienn 5 éves korától él együtt a vitiligóval, amit magyarul festékhiánynak is neveznek. Adrienn elmesélte, hogy gyerekkorában az osztálytársai gyakran bántották, így próbálta mindig harisnyanadrágba és hosszú ujjú felsőkbe bújtatni a testét, de 23 év után megbarátkozott a foltokkal. A fiatal lány úgy érzi, hogy feladata, hogy megismertesse ezt a problémát más emberekkel, így a FEM3 Caféban mesélt a kampányáról is.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   bőrbetegség   kampány   vitiligó

2016. december 8. 10:41Kapcsolódó anyagok
A HIV-szűrés mellett kampányol Trecskó Zsófia
Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a HIV fertőzöttség nem egyenlő az AIDS-szel. Erre is felhívta a figyelmet a FEM3 Caféban Trecskó Zsófia, aki rendkívül fontosnak tartja a szűrést, és megelőzést. Érdekesség, hogy a Jóban Rosszban színésznője a sorozatban egy HIV-fertőzött lányt alakít.
tovább
Pirner Alma a szoptatás mellett kampányol
A rúdtáncbajnok örülne, ha több közösségi helyen, plázákban és éttermekben is babaszobákat alakítanának ki, hogy ne a vécében, vagy éppen egy padon kelljen megetetnie Alen-t. A nyilvános szoptatásról egyébként megoszlanak a vélemények, hogy illő-e, még akkor is, ha az anyukának egyszerűen nincs más lehetősége.
tovább
A nők egészségéért kampányol Muri Enikő
Minden nőnek kötelező lenne évente rákszűrésre menni, mondta Muri Enikő énekesnő, aki egy kampány keretében a Mályvavirág Alapítvány egyik tagjával, Sallai Krisztinával és Pál Gergő, testfestő művésszel érkezett a FEM3 Café stúdiójába, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok és a megelőzés fontosságára.
tovább
Folytatódik az öleléssel a rasszizmus ellen kampány!
Bangó Roland bekötött szemmel állt ki a Kálvin térre ölelésekre várva. A roma származású fiatalember elmondta, nagyon pozitív élményekkel zárta a napot. Roland elmondta, a rasszizmus felszámolásához mindkét félnek nyitnia kell, de biztató kezdetként tekintenek a kísérletre és amint tehetik folytatják a kezdeményezést.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS