FEM3 CAFÉ
Bebe a karácsonyról: ˝egy fővel kevesebb lesz az asztalnál˝

A válása ellenére sem fogja egyedül tölteni a karácsonyt Bebe, aki ahogy mindig, úgy most is a családdal ünnepel majd, csak éppen egy fővel kevesebben lesznek az asztalnál. Az énekes a szilveszteri és a jövő évi terveiről is beszélt a FEM3 Caféban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bebe   család   karácsony   válás

2016. december 7. 12:09Kapcsolódó anyagok
Pataky Attiláék ˝olaszosan˝ ünneplik karácsonyt
Pataky Attila egyszer megpróbálta Mikulás jelmezbe bújva meglepni fiát, Gergőt, de annak rögtön feltűnt édesapja cipője, így hamar lebukott. Manapság az egész család összegyűlik karácsonykor, Gergő szerint ilyenkor egy igazi olasz famíliára hasonlítanak. A két rocker volt a FEM3 Café vendége.
tovább
Magányos karácsony: Nem szabad egész nap otthon ülni
A FEM3 Café vendége Rácmolnár Lili pszichológus volt, aki arról beszélt, hogyan érdemes felkészülni a ˝magányos karácsonyra˝. A szakértő tanácsa azoknak, akik egyedül töltik a karácsonyt: nem szabad egész nap otthon ülni, célszerű előre programokat tervezni. 
tovább
Készíts egyedi ajándékot szeretteidnek!
A FEM3 Caféban Rehó Dalma egyedi ajándékokat, díszeket készített ifjú segítőjével. Dalma ezúttal festhető kerámiákat hozott a stúdióba, melyeket kortól és kézügyességtől függetlenül bárki könnyen praktikus dísztárggyá tud alakítani.
tovább
Polyák Lilla már ünnepi lázban ég
Polyák Lilla szeret ajándékozni, azonban nem csak a tárgyi meglepetésekben hisz. A Magyar Turisztikai Ügynökség újdonsült nagyköveteként, arra bíztat mindekit, hogy adjanak élményt. Lilla gyerekei már nem hisznek a Télapóban, mégis kaptak ajándékot, sőt még virgácsot is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS