FEM3 CAFÉ
A te kutyád is fotogén!

Chikán Erika és Bohata Krisztina tökélyre fejlesztette a kutyák fotózásának módszerét, évek óta naptárakat is készítenek. Erika szerint minden kutya fotogén, de alapvető elvárás, hogy bizonyos vezényszavakat ismerjenek az állatok, éppen ezért igazi szereplőválogatás előz meg egy-egy ilyen alkalmat...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fotózás   kutya   naptár

2016. december 7. 11:51Kapcsolódó anyagok
Vakvezető kutyás divatbemutatót rendeznek Budapesten
A látássérült emberek számára is fontos a külső megjelenés, és a környezetüktől érkező pozitív visszajelzések is fejlesztően hatnak énképükre. Ez is célja lesz az első magyar vakvezető kutyás divatbemutatónak.
tovább
Gyermekfotózás: káros, ha csak a szülő akarja
 Sokakat vonz a modellvilág, a csillogás, viszont nincs mindenki tisztában annak a veszélyeivel, főleg azzal, hogy gyerekekre mennyire lehet ez ártalmas. A FEM3 Caféban Borzi Vivien, fotográfus mesélt a tapasztalatairól.
tovább
Kóbor kutyákon segítettek Rió hősei
Már nyolcadik éve készül naptár a gazdátlan kutyák megsegítéséért. Idén a riói olimpián résztvevő sportolók vállalták a felkérést, hogy szerepeljenek benne, többek között Somfai Péter párbajtőrvívó, akinek szívügye a kutyák megsegítése.
tovább
Ezért nem szerepel Donatella Kiszel Tünde naptárában
Kiszel Tünde tizenhatodik naptárát készítette el. Lánya, Donatella idén rendhagyó módon nem szerepel a kiadványban. Hogy miért, az kiderül a videóból.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS