FEM3 CAFÉ
Durván beszóltak Kelemen Lacinak

Az énekest saját nővére osztotta ki csajozási szokásai miatt. Hogy Laci mit reagált rá, kiderül a videóból!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: kelemen laci   pádár alexandra   star academy

2016. december 6. 11:23Kapcsolódó anyagok
Kelemen Laci Alexáról: ˝Mellette mindenki más szürkévé válik˝
Pádár Alexandra és Kelemen Laci az összeköltözésről és az Édes Életben való szereplésükről meséltek a FEM3 Caféban. Kiderült, hogy Laci egy olyan lakást talált, amiben nincs túl sok minden, így keresnek egy másikat, ami jobban felszerelt. A fiatalok örülnek annak, hogy szereplők lehetnek az Édes Életben, úgy viselkednek a kamerák előtt is, mint a valóságban. Laci a műsorvezetésről is mesélt, és szóba került az is, hogy ki a háziasabb a kapcsolatukban.
tovább
Pádár Alexandra és Kelemen Laci rögtön összeköltöznek egy...
A FEM3 Caféban a Star Academy döntősei meséltek a további terveikről és az utolsó Élő Show izgalmairól. Szőcs Reni, a győztes elárulta, hogy a lemezszerződésnek örül a legjobban, mert az a legfontosabb, hogy legyen saját dala. Hegyi Dávidról kiderült, hogy szívesen dolgozna Rakonczai Viktorral később, és hogy a barátai egy meglepetésbulit szerveztek neki a Döntő után. Alexa pedig hamarosan láthatja a lakást, amit Kelemen Laci szerzett saját maguknak…
tovább
Ezzel a hatalmas meglepetéssel készülnek a Star Academy döntősei
A Star Academy TOP4 énekese közé jutott Pádár Alexandra és Hegyi Dávid voltak a FEM3 Café vendégei. Dávid elárulta, hogy számára már az is nyeremény, hogy rengeteg tapasztalattal és élménnyel gazdagodott a műsorban. Szandi szerint ők már mind a négyen győztesek, és az is kiderült, hogy milyen meglepetéssel készülnek a Döntőre az akadémisták.
tovább
Kelemen Laci és Pádár Alexa párkapcsolata elbírja a duett súlyát?
A Star Academy szerelmespárja, Pádár Alexandra és Kelemen Laci közös duettre készülnek. A FEM3 Caféban kiderült, hogy a mindennapokban kiegyensúlyozott párkapcsolat, törődő gondoskodás és rajongás jellemzi őket. Beszámoltak a közös munka nehézségeiről és arról is, hogy mi lesz, ha egyikőjüknek búcsúznia kell a műsortól.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS