FEM3 CAFÉ
Tilla vette rá Kucseráékat a HIV-szűrésre?

Tápai Szabina és Kucsera Gábor egy kellemes közös vacsora után véletlenül hallotta meg Tilla előadását a HIV-szűrés fontosságáról. Mindketten alávetették magukat a tesztnek, s azóta szívügyüknek tekintik a HIV-fertőzés elleni küzdelmet és a tévhitek eloszlatását. Úgy vélik, évente egyszer mindenkinek el kéne járni a szűrésre.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: aids   hiv   kucsera gábor   tápai szabina   tilla   till attila

2016. december 6. 10:51Kapcsolódó anyagok
A HIV-szűrés mellett kampányol Trecskó Zsófia
Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a HIV fertőzöttség nem egyenlő az AIDS-szel. Erre is felhívta a figyelmet a FEM3 Caféban Trecskó Zsófia, aki rendkívül fontosnak tartja a szűrést, és megelőzést. Érdekesség, hogy a Jóban Rosszban színésznője a sorozatban egy HIV-fertőzött lányt alakít.
tovább
Tilla: ˝Mindannyiunk érdeke a megelőzés˝
December 1. az AIDS világnapja. A gyógyíthatatlan betegség elleni küzdelem évtizedek óta fontos, és a figyelemfelhívás szerepe is egyre erősebbé vált az elmúlt években. A FEM3 Café vendége volt Tilla, aki szintén szívügyének tekinti a HIV-fertőzés elleni küzdelmet és a tévhitek eloszlatását.
tovább
Kucsera Gáborék kisfia igazi kis konyhatündér!
Tápai Szabina a FEM3 Caféban elárulta, kisfiuk nagyon sokat segít a konyhában, és sokszor ő szeleteli a paradicsomot is felügyelet mellett. Szabina hozzátette, Beni a takarításból is kiveszi a részét, főleg porszívózni szeret. Kucsera Gábor felesége elmondta, mindenképp szeretnének kistesót Beninek, de ez most nem aktuális náluk.
tovább
Tápai Szabina szerint Kucserának nem kéne visszatérnie a versenyzéshez
Kucsera Gábor és Tápai Szabina amerikai nyaralásukról meséltek. Az egykori kajakos azt is elárulta, egy hónapja ismét rendszeresen edz, decemberig adott magának haladékot, hogy visszatérjen versenysúlyához. Felesége szerint le kellene zárnia ezt a szakaszt az életében, de bárhogy dönt, támogatni fogja.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS