FEM3 CAFÉ
Szekeres Nóra hasznos divattippjei karácsonyi partikra

A műsorvezető imád öltözködni. A FEM3 Café stúdiójában hasznos tanácsokkal igyekezett ellátni a nézőket, többek között azzal kapcsolatban, mit, és hogyan illik viselni a közelgő karácsonyi és céges partikon.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: karácsony   party   ruha   szekeres nóra

2016. december 5. 10:34Kapcsolódó anyagok
Szívbajt hozta Czutor Zolira elsőszülött fia
A FEM3 Café vendége Czutor Zoli és Szekeres Nóra voltak. A zenész elmesélte, elsőszülött fia nagyon vakmerő volt gyermekként, és tízéves korában azzal szórakozott, hogy a metró elé beugrott, majd azután kimászott onnan. Az énekes elárulta, ilyenkor nehezen tudta türtőztetni magát fiával szemben.
tovább
Szekeres Nóra és Xantus Barbara szerint sem létezik tökéletes anya
Tökéletes anya, tökéletes nevelési elv nem létezik, hisz a gyermekek is egytől egyig különbözőek. Erről a témáról beszélgetett Szekeres Nóra és Xantus Barbara a FEM3 Caféban.
tovább
Igazán felpörgött Szekeres Nóra élete
Szekeres Nóra semmit sem változott az évek során, és új adásokkal várja Babavilág nézőit. A gyönyörű műsorvezető nemrégiben Spanyolországban nyaralt, ahonnét fantasztikus élményekkel tért haza. Nóráról a FEM3 Caféban kiderült, hogy rengeteget jótékonykodik, és, hogy hamarosan vállalkozásba kezd. 
tovább
Hihetetlen: fiús lány volt Szekeres Nóra!
A műsorvezető egészen 10 éves koráig fiúsan öltözködött, de utána már igazán nőies stílusra váltott és elhagyta a farmer-póló kombinációt. Nóra ha teheti legtöbbször szoknyát vesz, magassarkúval, de a csinos ékszereket sem veti meg. Megosztotta a FEM 3 Café-ban azt is, hogy különböző alkalmakra milyen ruha összeállítást választana.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS